ShetZKie Profosyonel Üye
| Konu: Uzunköprü Derneğimizden 314 öğrenciye destek Paz Mart 07, 2010 9:38 am | |
| | Click this bar to view the full image. |
Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneğimiz, ilçe genelindeki ilköğretim okullarında eğitim gören 314 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Yardım malzemelerinin dağıtıldığı törene Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ballı, dernek yönetici ve üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Muammer Orman, öğrencilere giyim yardımı kampanyalarını 10 yıldan beri sürdürdüklerini belirterek, Aziz Yıldırım'ın başkanlığa gelmesiyle Fenerbahçe'nin çehresinin değiştiğini söyledi. Muammer Orman, " Her dalda başarılar elde edildiği, tesisleşmeler başlatıldığı gibi, sosyal ve kültürel alanlarda yapılan çalışmalarla da Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu ispat etmiştir. Yardım kampanyalarımız Uzunköprü'de 10 yıldan beri devam etmektedir. Bu yıla kadar toplan 1.037 öğrencimize giysi yardımı yapılmıştı. Bu yıl yapılan 314 adet öğrenci yardımıyla bu sayı 1.351' e yükseldi. Ayrıca dernek olarak, Kızılay'a en az 100 ünite kan bağışında bulunacağız" diye konuştu. Tören, konuşmalarını ardından yardımlarını dağıtılması ile sona erdi. Haber ile ilgili diğer fotoğraflar | Click this bar to view the full image. |
| Click this bar to view the full image. |
| |
|
Ardax by_qarizma_jojuq
Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 34 Nerden : Bizemi geleceN !
| |